IMPORTANT !
* Temperatura ghetii carbonice este foarte scazuta – 78°C !
* Pentru manevrare folositi intotdeauna manusi de protectie sau cleste pentru gheata , deoarece poate produce degeraturi grave !
* ATENTIE : NU INGHITITI bucati de gheata carbonica !!!
* NU lasati nesupravegheati copii in preajma ghetii carbonice !
* Asigurati-va ca bauturile in care se adauga gheata carbonica sunt reci – in caz contrar , se produce spuma excesiva !
* Gheata carbonica – se adauga in bauturi pentru racire efervescenta si efecte de fum „ceata”, pentru paharele de sampanie, whisky, cognac, cocktail sau a carafelor de vin .
* Gheata carbonica este ambalata in cutii de polistiren termoizolante !
* O cutie de gheata carbonica are aproximativ 18 kg si se ambaleaza VINEREA !
* ATENTIE : O cutie de 18 kg de gheata carbonica se evapora in aproximativ 3-4 zile din momentul in care a fost ambalata cutia !!!
* Gheata carbonica – cutie 18 kg ~ 200 lei .
PROPRIA RASPUNDERE !
* Clientii care doresc utilizarea ghetii carbonice in paharele cu bauturi isi asuma raspunderea pentru eventualele accidente cum ar fi inghitirea cubului de gheata carbonica odata cu bautura !!!
* ATENTIE : NU INGHITITI BUCATI DE GHEATA CARBONICA !!!